Digitalisering af Falck museum på Egeskov slotTouch løsning

Traditionsrigt museum ville noget ny
Lad os prøve det der digitale
På Egeskov Museum på Fyn finder du landets eneste museum for redningstjenesten Falck. Falck kom til os med et ønske om at digitalisere deres udstillinger og i særdeleshed deres tekst-/ billedeformidling, i tilknytning til deres montre og andre opstillinger. Vores afsæt blev en række tablets/touch screens til visning af diverse informationer og multimedier, såsom billeder, video og lyd.

Platform gearet til udvikling

Vi skabte en platform for Falck der kan udvikles i takt med den generelle modernisering af museet og med at deres digitale erfaring og vovemod udvides. Som ses nedenfor fik Falck udskiftet den traditionelle tekst der hænger ved montrerne med touch skærme med interaktivt indhold.
  • Kategori: Touchscreen / museum
  • Ydelse: Ide, koncept, design, implementering
  • Kunde: Falck

Fra papirløsning

Til touch screen

Ud over at være med til generelt at give museet et moderne udtryk er der en række fordele ved skærmformidling.

  • De nye skærmene fylder mindre på museet end deres oprindelige løsning med print. Skærmene formidler mere information via scroll og navigation, og indbyder samtidigt til involvering og interaktion modsat at læse på traditionel print.
  • Sprogversionering er enklere og man vil kunne imødekomme mange sprog uden at det forstyrrer beskueren.

Skræddersyet kundeoplevelse koblet med let og effektiv administration

De besøgende på museet oplever et enkelt interface der er let at navigere i – holdt i Falck’s farver og visuelle univers.

Rent teknisk ligger der en applikation på hver tablet/skærm, der viser en specifik webløsning. Det hele er styret af at administrationssystem (WordPress), så Falck selv kan redigere og tilføje indhold til skærmene fra hvilken som helst internetforbunden computer.

Det betyder at de kan styre skærmene på Egeskov museum på Fyn fra deres hovedkontor i København.

Løsningen tændes og slukkes sammen med den øvrige strøm på museet. Når museet ”tændes” om morgenen starter skærmene automatisk op og viser hver især det korrekte indhold.

En løsning der er gearet til udvikling

De besøgende på museet oplever et enkelt interface der er let at navigere i – holdt i Falck’s farver og visuelle univers.

Det antal skærme der oprindeligt var aftalt, er på nuværende tidspunkt firedoblet. Det har kun krævet ekstra fysiske skærme, da der ikke ligger nogen antalsbegrænsning i softwaren – udvidelsen har altså ikke kostet Falck yderligere på softwaredelen.

Løsningen er baseret på opdateringssystemet WordPress, der er en meget udbredt og gratis platform.

Det sikrer at udviklingsomkostningerne holdes nede, samtidigt med at museet får et system der er meget brugervenligt og effektivt at arbejde i.

De er således selv i stand til at udvikle og udvide løsningen med mere relevant information samt multimedier.

Da WordPress er brugt som motor vil videreudvikling af løsningens funktionalitet også være overkommeligt, da der findes et hav af plugins og moduler der kan tilkobles WordPress såsom gallerier, quizzer, tilmelding til nyhedsbreve osv.